23 maart 2019 14:30

Omar Moussaoui

DSVP verliest wederom in blessuretijd.

Het team van vandaag

Evenals tegen Sporting Leiden ging DSVP weer in blessuretijd onderuit. Dit keer was het Lugdunum die DSVP het nakijken gaf.
Toch was het DSVP die al in de 10e minuut een strafschop toegewezen kreeg omdat Hozan Hussaini in het strafschopgebied onderuit gehaald werd. Maar tot ontsteltenis van DSVP miste Rutger Zeelenberg dit buitenkansje. Keeper Jeffrey Loozen koos de goede hoek en stopte de strafschop.

Tom redt                                                                                               Dennis geeft aanwijzingen

Franco wordt aangespeeld en ziet een kans

Daarna kreeg DSVP in de 1e helft nog wat kansjes via Rowdi Nobbe maar zijn inzetten gingen net naast of werden door de keeper gestopt.
Rust 0-0

Hozan op weg naar.....

In de 50e minuut kwam Michel v.d. Elst op links goed door maar zijn schot ging voorlangs. Dezelfde speler creëerde zelf nog een dot van een kans bij een terugspeelbal waar Jeffrey Loozen veel moeite mee had. Michel ontfutselde de bal en voor open doel schoot hij net naast. Ook Rowdi Nobbe kreeg nog een paar kansjes maar ook deze gingen voor DSVP langs de verkeerde paal.

Gerben doet schijnbaar iets heel vreemds                                      Remco en Michel

Trainer Denis v.d. Steen wisselde Eduard Jones voor Remco Pruysers. Deze zette een paar minuten later een 1-2 twee op met Michel v.d. Elst helaas ging diens lobje ging net naast. Ook ging er nog een bal van Rick Groen op de lat.

Michel haalt uit

Zo ging de blessure tijd in. Lugdunum had nog geen kans gehad. DSVP meerdere. Maar zoals zo vaak mis je zelf de kansen, dan doet de tegenstander het wel. En door het mistasten van de verdediging bij een hoge uittrap van de keeper kwam de bal via de stuit, bij aanvoerder Cem Isitir die geen moeite had om keeper Tom Bénard te passeren 0-1. Trainer Dennis van den Steen dirigeerde daarna alle lange mensen naar voren, maar de tijd was te kort om nog iets te forceren en bleef DSVP met een kater achter.

Pupil vd Week: Stijn Pluijmaekers met Rick Groen en Gerben van Rossum

Door dit resultaat is Lugdunum DSVP op de ranglijst gepasseerd en staat DSVP nu 8e. Volgende wedstrijd is op 6 april dan speelt DSVP in Leiden tegen Sporting.
DSVP kan dan revanche nemen op de eerder genoemde nederlaag.

DSVP speelde in de volgende opstelling: Tom Bénard, Rick Groen, Matthijs van Horssen, Rutger Zeelenberg, (Edo van Rheenen) Gerben van Rossum (Nick Jense) Franco van Rheenen, Eduard Jones (Remco Pruysers), Rowdi Nobbe, Bas van der Meide, Michel van der Elst en Hozan Hussaini.

Verslag: Henk Brink
Foto’s: John Zeelenberg en Jan Wenteler