Kagia - DSVP, houden elkaar in evenwicht met 0-0

0 - 0

DSVP 1

3e klasse A

12 mei 2018 14:30

Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd. Het voorkomen van doelpunten was een eerste vereiste. De passes naar beide  voorhoeden waren zeer slordig zodat er voor beide doelen weinig gebeurde. De spanning vergoedde veel.

Die bal is voor DSVP-keeper Orlando van Diepen

0-0 met de rust.

De tweede helft verliep net zoals de eerste helft tot DSVP na 10 minuten drie keer op rij een corner mocht nemen.
Bij de derde corner, door Bas van der Meide genomen, was het Arjan Hoogendijk die rakelings naast kopte. Dit gebeurde in de loop van de wedstrijd nog een keer bij een kopbal van Matthijs van Horssen.

Robert Dirksen geeft geen ruimte weg

Er waren ook twee reddingen van Orlando van Diepen nodig om DSVP op de nul te houden.
Rens Lamboo van Kagia schoot de bal nog tegen de onderkant van de lat en gelukkig voor DSVP werd deze voor de doellijn weggewerkt.

Gerben van Rossum won veel duels                                                                                    Scheidsrechter Van der Velden zar er steeds kort op

Vijf minuten voor tijd wordt Rowdi Nobbe met een dieptepass weggestuurd en vlak voor het 16 metergebied wordt hij van achteren door Roy Hogewoning van Kagia onderuit gehaald.
Dat is rood dacht iedereen, behalve scheidsrechter van der Velden: geel en een vrije trap………, die niets opleverde. Lars Nomden kreeg voor protesteren ook nog een gele kaart.

Er was veel strijd

In de laatste minuut leverde Edo van Rheenen nog een pegel af die via de lat over ging. Zo eindigde de wedstrijd waar het mee begonnen was, 0-0.
Vriend en vijand waren het er over eens dat dit gelijke spel de juiste uitslag was.

Redding van DSVP-keeper Orlando van Diepen ver in ide tweede helft                           Zo nu en dan kwam ook DSVP in kansrijke positie.

Concurrenten van DSVP wonnen allemaal en met nog twee duels te gaan zijn er nog zeven ploegen die in aanmerking komen voor een PD plaats, waaronder DSVP.
Volgende week speelt DSVP thuis tegen Be Fair uit Waddinxveen waar in de uitwedstrijd met 2-0 van werd verloren.

In de slotfase was DSVP dicht bij de winnende treffer, maar dat feest ging dus niet door.

Dat werd dus de einduitslag - 0-0