5 mei 2018 14:30

Danny Kaijen

DSVP gaat tegen fc Oudewater kopje onder,

millieu Express - Renewi De Balsponsor, waarvoor dank!

In de eerste helft deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder en waren de kansen op één hand te tellen. Zo was er in de tweede minuut een kans voor Rowdi Nobbe maar zijn schuiver ging net naast.

Er was aardig wat publiek op deze bevrijdingsdag

Daarna volgden nog voor beide partijen twee vrije trappen doch deze leverden ook niet veel op. Wel moest keeper Orlando van Diepen zijn uiterste best doen om de afsptandschoten, van o.a de gevaarlijkste aanvaller van Oudewater nl. Bart Griffioen, onschadelijk te maken. Thomas Visser wist ook geen raad met de bal toen hij vanaf 20 meter voor doelman Remco Rietveld verscheen, de bal ging net langs de verkeerde kant van de paal.

De bal verdween net over het Oudewater doel                                                                   Scheidsrechter kaijen had een "waarnemer"langs de lijn"

Rust 0-0.

Gelijk na de rust kreeg Oudewater een vrije trap op de zestien meter en Simon la Lau schoot de bal op de lat. Omdat Bart Griffioen sneller reageerde dan de achterhoede van DSVP kopte hij koeltjes de rebound in het doel, 0-1.

Ook deze voorzet leverde geen Pijnackers succes op.

DSVP was meteen de kluts kwijt. En Oudewater ging elkaar steeds beter vinden. De enige hoogtepunten hierna aan DSVP zijde waren de twee passes van Rowdi Nobbe op Michel van der Elst waarbij de laatste het doel net te hoog zocht. Trainer de Letter wisselde daarna nog drie man maar dit mocht niet baten.

En wéér netaan mis, geen reden voor juichen deze middag

In de laatste minuut maakte Joost Miltenburg uit een uitstekende vrije trap via de handen van keeper Orlando van Diepen en de paal de 0-2. Een wedstrijd om snel te vergeten en de blik op het volgende duel, uit tegen Kagia, te richten.

DSVP speelde in de volgende opstelling: Orlando van Diepen, Rick Groen (Joey van Wijk), Matthijs van Horssen, Edo van Rheenen, Gerben van Rossum, Arjan Hoogendijk, Rowdi Nobbe, Franco van Rheenen (Mitchell Rijfkogel), Thomas Visser, Michel van der Elst en Robert Dirksen (Bas van der Meide).

Verslag: Henk Brink Foto's: Jan Wenteler