0 - 9

DSVP JO13-2JM

2e klasse 5

29 september 2018 10:00

Na de goede en spannende wedstrijd vorige week tegen Schipluiden was RKDEO de volgende tegenstander.

Het weer was prima en we speelden op het hoofdveld, compleet met tribune en scorebord. De meegereisde toeschouwers namen plaats op de tribune en direct was duidelijk dat DSVP gekomen was om de lijn vorige week door te trekken. Direct na de aftrap kwamen de combinaties weer vlot door en kondigde de kansen zich aan.

Na 10 minuten goed gespeeld te hebben was het al 0-3 voor DSVP. Alleen in plaats van door te gaan met combineren, werd er gas terug genomen en was het spel slordig en traag, waardoor RKDEO wat moed kreeg en ook een aantal keren met corners voor het doel van Jade verscheen.

Gelukkig werd er goed verdedigd, waardoor de rust met 0-3 werd opgezocht. Na de rust, waar kennelijk iedereen weer even op scherp was gezet, werd de draad weer opgepakt en werd er weer goed gevoetbald. De duels werden weer gewonnen en de vrije vrouw werd makkelijk gevonden.

Na het eindsignaal, bleek dat er nog 6 keer was gescoord waardoor de eindstand 0-9 is geworden. Meiden, na vandaag staan jullie fraai gedeeld éérste met BVCB en dat is een zeer knappe prestatie. Volgende week Concordia, met hopelijk weer een mooie wedstrijd en een goed resltaat.