DSVP JO13-2M - SV LEIDSCHENVEEN JO13-1, 4-2

SV Leidschenveen JO13-1

2e klasse 5

3 november 2018 9:45

Jeannette Schreur - van IJzerdoorn

Na twee weken geen officiële wedstrijden maar wel leuke en leerzame oefenpotjes, vandaag eindelijk weer eens voor het echie.
Iedereen was weer fit dus begonnen we op volle oorlogssterkte tegen de jongens van Leidschenveen.

Het begin van de wedstrijd was voor DSVP maar Leidschenveen kwam er een paar keer goed door met een gevaarlijke counter. Gelukkig was de verdediging en Jade alert en kon dit snel onschadelijk worden gemaakt.
De meiden speelden onrustig, maar leverde wel veel strijd. Hierdoor werd er veel balverlies geleden en kwamen ze niet lekker aan het combineren toe. De ban werd na 15 minuten gebroken door Mirte die een vlotte aanval knap afronde, 1-0.

De meiden bleven de bovenliggende partij en Leidschenveen bleef rustig op de counter loeren. Een diepe bal op Noelle bracht de 2-0 op het scorebord, maar Leidschenveen kwam daarna weer terug tot 2-1. De meiden hadden de handen vol aan de tegenstander, maar Babette, Robin, Isa K en Jaimy streden fel om iedere bal, waardoor de rust met 2-1 werd gehaald.

Ook na rust bleven de aanvallen op het doel van de tegenstander afrollen. Helaas voor ons haden ze een goede keeper die menig doelpunt voorkwam.
Echter na een afgeslagen corner belande de bal voor de voeten van Anouk, die de bal droog in het net knalde, 3-1.
Het slot akkoord voor DSVP kwam van de voet van Noelle die de keeper fraai omspeelde en de bal in het doel schoof.
Een misverstand achterin leidde uiteindelijk tot de eindstand 4-2.

Smet op de wedstrijd was helaas het wegsturen van twee spelers van Leidschenveen voor “praten” tegen de scheidsrechter.
Meiden wederom hard gewerkt en een prima resultaat. Nog steeds knap gedeeld eerste met Hilligersberg.