Jeugdkamp

Jeugdkamp

JEUGDKAMP DSVP 2021

Het jeugdkamp is VOL!

Door de vele enthousiaste aanmeldingen is jeugdkamp eerder dan verwacht vol, hierdoor is het aanmeld formulier van de website afgehaald.
Mochten al je vrienden zich wel al hebben aangemeld en ben je de enige die het nog had willen doen, stuur dan even een mailtje naar jeugdkamp@dsvp.nl en dan zullen we kijken of we nog wat kunnen regelen!

Ook dit jaar zal het jeugdkamp op het DSVP terrein ‘De Mijlpaal’ plaatsvinden vanaf 16 juli tot en met 19 juli. Zoals afgelopen jaar bleek was de gezelligheid onveranderd goed! Het weekend zal weer vol in het teken staan van spellen, voetbal en plezier! Dus pak alvast je kleren die vies, nat en zweterig mogen worden maar vergeet ook je gala kleding niet 😉.
Wij als leiding hebben onze tassen alvast gepakt, We hebben er weer veel zin in en zien jullie graag terug!

Om een impressie te krijgen van vorig jaar kun je naar deze social links (https://www.facebook.com/Dsvpjeugdkamp) en (https://www.instagram.com/dsvpjeugdkamp

Knipsel.JPG

Wij zijn als kamp natuurlijk erg geholpen met donaties en sponsoring, hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld producten zoals groenten, brood, etc. maar ook activiteiten en attributen. Mocht je hiervoor een mogelijkheid hebben horen wij het graag via jeugdkamp@dsvp.nl.

DSVP Jeugdkamp aanmeld formulier

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!