Doelpad 2
3155AE
MAASLAND
tel. 010-5926251

Al bij het warmlopen zagen de meiden het: dit ware die héél grote meiden met dispensatie waar ze pas thuis nog 0-6 van hadden verloren. Groot en snel en spelend op de counter, waardoor we de vorige keer binnen no-time 3-0 achter stonden. Een ingreep in de opstelling door de coaches voorkwam toen erger. Met wat afwezigen en lichte blessures in de verdediging zou het ook nu geen makkie worden.

In het lekkere lentezonnetje werd nog snel even wat overbodige thermokleding geloosd. Ook de coaches deden mee: jassen uit, die zijn niet nodig.

Dit keer waren we dus voorbereid op hun speelstijl met wat snellere meiden in de verdediging. Zelf hadden we een paar mooie aanvallen, maar toch gingen we met 1-0 de rust in. Dat hoeft geen probleem te zijn, zoals we eerder ervoeren waar een 1-0 achterstand na rust werd omgekeerd in een 1-2 winst. In de rust werd besproken wat goed ging (omschakelen, passen, op de helft van de tegenstander spelen) en wat beter kon (positie kiezen naast je tegenstander, niet te snel instappen).

Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft en opnieuw lieten de meiden prima spel zien tot de laatste miniuut. De bal wilde alleen niet in het doel. Helaas twee tegentreffers (maar geen van allen uit de counter!) en dus een 3-0 uitslag. Jammer want het had zo ander kunnen zijn. De meiden laten elke week zien dat ze beter worden, ook nu weer, dus dat belooft wat voor de komende weken. Complimenten van twee hele trotse coaches!