Sportlaan 4
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

DSVP is er niet in geslaagd om de wedstrijd tegen TOGB winnend af te sluiten. In een duel dat al lang beslist had moeten worden door de ploeg uit Pijnacker, kreeg DSVP de deksel keihard op de neus toen TOGB door doelpunten diep in de tweede helft en ver in blessuretijd een gelijkspel uit het vuur wist te slepen.

Na de goede wedstrijden van de aflopen weekenden kon deze reeks vandaag worden voortgezet tegen het lager geklasseerde TOGB. Door verschillende extra blessure gevallen (Jelle en Ben) moesten Jasper en Raymnond puzzelen om een opstelling rond te krijgen maar konden zij gelukkig gebruik maken van twee gastspelers uit de JO12-1.

DSVP begon voortvarend en kreeg door Kian de eerste kans. Zijn schot miste precisie en ging naast het vijandelijk doel. Ook het tweede gevaar komt op naam van Kian. Hij wil de bal om de keeper spelen maar wordt in het zestienmetergebied onreglementair afgestopt door de doelman en de scheidsrechter kan niets anders dan de bal op de stip leggen. Quendo scoort de gegeven strafshop en zorgt zodoende voor de 1-0.

Na deze voorsprong gaat DSVP verder met aanvallen maar ziet ook dat TOGB wat gevaarlijker wordt maar tot doelkansen leidt dit niet. De eerste grote kans is weer voor DSVP. Uit een scrimmage voor het doel valt de bal voor de rechtervoet van Quendo en hij haalt de trekker over. Zijn schot verdwijnt in de rechter hoek en zorgt er voor dat de blauwwitten een verdiende voorsprong nemen van 2-0. In de rest van de eerste helft gebeuren er geen noemenswaardige zaken meer en zo kan er gerust gaan worden.

De tweede helft ziet het publiek een ander TOGB uit de kleedkamer komen. Ze zijn feller, soms zelfs veel te fel gezien de overtredingen die worden gemaakt, en willen nog proberen om een goed resultaat te halen. DSVP krijgt dan nog steeds de betere kansen maar er wordt verzuimd om de marge te vergroten door o.a. gemiste kansen van Dean en Kian. Lang blijft DSVP hangen op 2-0 en vanuit het niets valt dan plotseling de aansluitingstreffer voor TOGB en dat blijkt het kantelpunt voor het restant van de wedstrijd. Het restant wat overigens veel langer wordt door onbegrijpelijk veel bijgetelde blessuretijd.

TOGB blijft pushen en bij DSVP hebben sommige spelers het dan blijkbaar al opgegeven en voetballen totaal niet meer mee, wat het teamspel natuurlijk niet ten goede komt. Wat je na het zien van de eerste helft misschien niet voor mogelijk had gehouden gebeurt dan toch. Een aanval van TOGB wordt diep in blessuretijd in eerste instantie nog goed onschadelijk gemaakt maar de afvallende bal komt weer terecht bij het team uit Berkel en met een schot uit de tweede lijn wordt doelman Jayden verschalkt en komt TOGB alsnog op gelijke hoogte. Het had zelfs nog erger kunnen aflopen maar in de ruim 8 minuten (??) bijgetelde extra tijd kan DSVP met hangen en wurgen voorkomen dat de wedstrijd nog verloren wordt.