Brasserskade 234
2616LA
DELFT
tel. 015-2131572

Bij afwezigheid van trainer Mike had Maurice nu de taak om het team weer in de race te houden voor de koppositie in deze competitie en dat is hem prima gelukt.

Nu er steeds meer spelers terug zijn gekomen van blessures konden we vandaag met een bijna fitte groep beginnen. Na de overwinningen van afgelopen weken kwam het vertrouwen steeds meer terug en dat is steeds meer te zien.

DHL begon behoorlijk stevig aan de wedstrijd en had veel balbezit. Met name het middenveld had het in het begin wat lastig met zeer bewegelijke spits,  maar na een kleine omzetting door Maurice, waarbij Gerben weer terug kwam op het middenveld, kregen de mannen steeds meer grip op de wedstrijd.

Uit een van de vele aanvallen over links kon de keeper van DHL nog maar net redding brengen ten koste van een hoekschop. Bas ontfermde zich over deze hoekschop en legde de bal panklaar op het hoofd van Ed die de keeper kansloos liet (0-1)

Beide ploegen probeerden hierna wel te blijven voetballen en kregen beiden ook wat kleine kansjes, maar tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet.

Met een 0-1 ruststand werd de kleedkamer opgezocht.

Uw verslaggever en fotograaf was nog maar net uit de kantine toen het spel al weer begonnen was en zag hij van achter het doel van Orlando dat uit een mooi lopende aanval Wilco de bal op Ed speelde die kort draaide en met een venijnig schot de keeper kansloos liet. (0-2)

In de 59e minuut kwam Sjoerd in het veld voor Jordy. Uit de daarop volgende aanval kon Gerben doorlopen en zag hij de vrijstaande Sjoerd niet over het hoofd die direct met zijn eerste balcontact scoorde (0-3). In de 65e minuut moest de keeper van DHL met een blessure het veld verlaten en moest noodgedwongen een speler het doel verdedigen.

DSVP had het heft in handen en DHL kon daar niets meer tegenover zetten. Wilco die twee linies naar achteren was gezakt en daardoor de linksback positie had overgenomen kon een aanval van DHL onderscheppen. Met buitenkant voet gaf hij een prachtige pass op Ed die in een beweging de bal speelde op de snel inlopende Sjoerd die zijn twee doelpunt kon aantekenen. (0-4 )

Het was hierna eenrichtingverkeer op het doel van de keeper van DHL. Uit een van die aanvallen kreeg Steven de bal van Rick aangespeeld en waar iedereen dacht hiermee maakt hij de twee missers van afgelopen wedstrijden goed, kopte hij tot ieders verbazing voor open doel naast

In de 90e minuut was het dan wel weer raak. Het was opnieuw Ed die de “sprintende “ Bas zag en hem een bekeken bal gaf net over de rechtsback van DHL. Bas kon de bal controleren en zag de uitlopende keeper op zich afkomen. Met een prachtige lob liet hij hem echter kansloos en zo stond na 90 minuten de 0-5 op het scorebord.

Mannen het was vandaag weer genieten. Er waren behoorlijk wat supporters van DSVP langs de lijn en jullie hebben hun op een mooie wedstrijd getrakteerd. Bedankt.

De competitie ligt nu even stil. Blijft fit en trainen. Je ziet dat dit toch tot succes leid. Laten we deze mooie reeks wedstrijden na deze korte vakantie gewoon doorzetten.