2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

De eerste thuiswedstrijd voor Dsvp deze competitie.
De boys zetten vanaf minuut 1 al direct druk. Met een goede actie is Sander voorbij zijn tegenstander en kan een voorzet geven net voor Jearwin. Die schiet hem met zijn punt van zijn schoen binnen. Net buiten de 16 wordt er een overtreding gemaakt. Sander schiet de bal erg mooi achter de keeper. Het is 2-0. In de 2de helft gaat het gelijk op maar door een handsbal kon Ibrahim vanaf 11 meter de 3-0 maken. De jongens hebben veel inzet getoond en het was weer een leuke wedstrijd om langs de zijlijn te bekijken. Aan het einde kwam SVO Buytenpark nog even terug. Eindstand 3-1