Rijksstraatweg 9
2628GZ
DELFT
tel. 015-2567021

Na vorige week te hebben verloren van Concordia stond er vandaag een uitwedstrijd gepland om 9 uur tegen Wippolder. Het was erg vroeg. DSVP begon de wedstrijd goed. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. In de eerste helft werd er een overtreding gemaakt op DSVP waardoor Raoul de vrije trap nam en via onderkant lat de 0-1 maakte.
Ook de 2de helft ging het over en weer. Er werd een corner genomen door Sander. Die legde hem voor het doelgebied neer en Ibrahim krulde hem zo in de linkerhoek. Tussenstand 0-2 Daarna kwam Wippolder terug door een foutje in de verdediging. 1-2 In de slotfase werd het nog erg spannend, maar DSVP wist deze standvast te houden. De eerste (moeizame) overwinning!