WASSENAAR
tel. 070-3242422

Afgelopen zaterdag stond er een uitwedstrijd op het programma voor de jongens tegen SVC.
Voor de toeschouwers was het een leuke wedstrijd om te zien.
Dsvp had vaak de bal en speelde leuk, hadden overwicht in de wedstrijd. Tegen de verhouding in kwamen ze achter op 1-0, maar de jongens lieten zich niet van de wijs brengen. Ze bleven vol gaan voor het eerste doelpunt. Raoul schoot ook de 1-1 binnen.
Ook na rust was Dsvp veel aan de bal, maar verloren ook weer vaak de bal. Verdient kwamen ze op voorsprong door een penalty van Raoul. Nog geen minuut later brengt Jearwin de stand op 1-3 door een assist van Tom.
Nout schoot een vrije trap mooi in het doel. Eindstand 1-4!!
Op naar de volgende keer na de vakantie.