Mooi einde competitie (fase 2) voor MO13-4 in zicht

Sporthoekpad 1
2661GV
BERGSCHENHOEK
tel. 010-5225484

Woensdagavond mochten de meiden van MO13-4 aan de bak voor een inhaalwedstrijd tegen BVCB MO13-2. In sub-zero temperaturen werd afgesproken beide helften in te korten tot 25 minuten vanwege de kou. Dat was uiteraard geen verzoek van onze bikkels.

Versterkt met Jolien, Lakshmi, Diya, Esmee en Kim begonnen de 7 meiden van de MO13-4 aan de wedstrijd. Al snel maakte spits Feline het openingsdoelpunt. Ondertussen stond onze verdediging met Evi, supersnelle Fay, Diya, nergens-bang-voor Vera en  Lakshmi als een huis. Op een enkele terugspeelbal na moest Jolien er zelf voor zorgen dat ze warm bleef, ze had niet veel te doen. Kim, Esmee en Beau kwamen ook geregeld in de buurt van het doel, maar het was Emily die de 2-0 intikte.

De scheidsrechter heeft echt een nieuwe stopwatch nodig. Of was hij geïnspireerd door de scheidsrechters op het WK?
Met ruim 30 minuten op de klok gingen we met een voorsprong de kleedkamer in om bij te warmen.

In de tweede helft wisselden Jolien en Ilse om. Het was nu Ilse’s taak om zichzelf warm te houden, want opnieuw kreeg BVCB geen kans. Jolien wel: die gebruikte haar eerste gelegenheid in tijden als veldspeler om de 0-3 snoeihard binnen te schieten.

Na het eindsignaal ging de MO13-4 er na een paar bijna-gelukt-uitslagen er voor het eerst dit seizoen met de volle 3 punten vandoor. Zaterdag staat VOC-thuis nog op het programma, en dan gaan ook wij genieten van de winterstop.