3084AA
ROTTERDAM
tel. 010-4801176

DSVP krijgt voetballes!
De eerste tien minuten zag het er niet naar uit dat DSVP in het verdere verloop bijna niets had in te brengen. Je zag wel dat Charlois elkaar beter konden vinden en na mate de wedstrijd vorderde ook fysiek zijn mannetje stond.

DSVP was wel de eerste ploeg die een kans kreeg. Een pass van Luuk waarbij de bal bij Nick v. d. Eijk kwam, maar zijn schot werd net geblokt. In de twaalfde minuut was het Yasien Abdelaal, die een cadeautje gaf aan Charlois door de bal te kort terug te spelen.

IMG_2558.JPG

Hiervan profiteerde Joshua Hassel door de bal achter keeper Björn Bénard te schieten 1-0.

IMG_2571.JPG IMG_2572.JPG

Hierdoor voelde Charlois zich gesterkt en begon elkaar steeds beter te vinden. Even was er sprake van opwinding. Nick Jense werd op zo’n wijze onderuitgehaald dat iedereen aan een rode kaart dacht. Scheidsrechter Jan van Gurp gaf slechts een gele kaart .”Ik stond er niet goed voor dus zag het niet goed” zei hij na afloop.  In de rust bleek dat Nick Jense niet meer verder kon.

IMG_2527.JPG

Wel gaf dezelfde speler via een diepte bal de kans aan wederom Nick van der Eijk om alleen op keeper Lorenzo Trijp af te gaan en net als verleden week speelde hij de bal te ver voor zich uit zodat deze de bal kon redden.

IMG_2538.JPG IMG_2537.JPG

In de veertigste minuut was het weer raak voor Charlois. Wederom balverlies op het middenveld van DSVP stelde Jeffrey Pols in staat om de 2-0 te scoren.  Tevens de ruststand.

IMG_2547.JPG IMG_2548.JPG

In de tweede helft werd Nick Jense vervangen door Joey Zonneveld en had DSVP iemand die de bal bij zich kon houden. Maar echt gevaarlijk werd men niet. Halverwege de tweede helft werd het uit een goede counter van Charlois door wederom Jeffrey Pols 3-0. In de laatste minuten probeerde DSVP nog iets te forceren maar ook dat lukte niet. Eindstand 3-0.

Het was een wedstrijd waarin DSVP in alle facetten te kort schoot, maar trainer Alex van der Harst zei: We zitten met dit jonge team nog in een leerproces. Als we na zeven wedstrijden nog zo spelen moeten we ons zorgen gaan maken. Dus we blijven ernaar uitzien en hebben er ook vertrouwen in dat het goed komt.