Gotzenhainsingel 14
2665KP
BLEISWIJK
tel. 010-5215759

Op een bijzonder koud sportpark Meerenveld in Bleiswijk heeft DSVP afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Soccer Boys, mede door toe doen van drie invallers, gewonnen.

Het zag er daar in het begin niet naar uit. Soccer Boys begon feller dan DSVP en kreeg in het eerste kwartier een paar goede kansen. Maar steeds stond keeper Bjȍrn Bénard op de goede plaats.

Ook werd DSVP een keer gered door de paal. Zo hield DSVP het doel, in het begin schoon.

Na zowat twintig minuten herstelde DSVP zich een beetje. Trainer Alex van der Harst was niet content met de soms te slappe instelling van DSVP. Met woord en gebaar gaf hij daar goed uiting aan. Dit werkte goed, want de eerste de beste aanval van DSVP was meteen raak. Een lange bal van achteruit bereikte Rick de Bruijn. Deze kwam vanaf  rechts goed naar binnen en zijn voorzet werd door Rowdi Nobbe in de korte hoek geplaatst 0-1.

Lang kon DSVP niet genieten van de voorsprong. Een voorzet vanaf rechts werd door spits Wilmar Zeelenberg  bij de tweede paal ingeschoten. 1-1. Tot de rust gebeurde er verder niet veel en gingen beide ploegen bij deze gelijke stand rusten.

De tweede helft gaf een feller DSVP te zien en dit uitte zich in enkele kleine kansjes. Rechtsback Robin Wenteler werd vervangen door Wilco de Niet die een goede wedstrijd speelde.
Ook Soccer Boys liet zich niet onbetuigd. De geheel vrijstaande Bob Blanken schoot de bal over.Dan de zestigste minuut. Twee invallers van zeventien!!! Owen van der Harst en Adytia Mathoera, staan klaar om in te vallen beide maakte hun debuut. Ze vielen in voor Cedric van der Meer en Nick van der Eijk.

Nog geen twee minuten later zijn beide betrokken bij de 1-2. Adytia Mathoera speelt zich vrij op links en zijn perfecte voorzet bereikt Owen van der Harst die uitstekend de bal in het doel schiet.

“Dit moment zal denk ik niemand snel vergeten,”

Soccer Boys liet het hierbij niet zitten en via de lange bal op de spitsen probeerden ze alsnog iets te forceren maar dit leverde geen resultaat. De volgende invaller die van zich doet spreken is dan Jimmy Noorlander die Luuk Marskamp verving.

Binnen de minuut had hij geel te pakken. En vijf minuten voor het einde haalde hij de bal van de lijn. Vlak voor tijd schoot Franco van Rheenen nog op de lat.

Na wat hachelijke momenten voor het doel van DSVP wat niets opleverde, floot scheidsrechter Gok Ahmet voor het einde en kon DSVP weer drie punten bij het totaal optellen.
Hier kun je de wedstrijd alsnog bekijken.

Zaterdag speelt DSVP (derde) tegen Zwarte Pijl (tweede) die zijn wedstrijd tegen OLIVEO gestaakt zag. Je kunt dan met rechtspreken van een echte topper.