Sportlaan 4
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

DSVP heeft zaterdagmiddag in een zeer aantrekkelijke wedstrijd, goed revanche genomen voor de 3-0 nederlaag uit tegen SV Charlois.

Al in de eerste minuut had scheidsrechter Gomes de gele kaart kunnen trekken, voor een behoorlijke overtreding van Bobby Schmidt op Luuk Marskamp maar hij hield de kaart op zak. (Waar hebben we dat afgelopen week al meer gezien???).

1e.JPG 2e.JPG

In het begin waren er kleine kansjes voor beide verenigingen. Zo kopte Bauke Beerda de bal over zijn eigen doel. In de negende minuut was het al raak. Rowdi Nobbe kwam op links door en diens voorzet werd bij de tweede paal ingeschoten door Rick de Bruijn 1-0.

4e.JPG

In de twintigste minuut moest Björn Bénard bij de paal redding brengen bij een inzet van Jeffrey Pols. Vijf minuten later wilde Nick v.d. Eijk niet achter blijven met een doelpunt en na het mistasten in de achterhoede kreeg hij de bal omspeelde de keeper en maakte de 2-0.

6e.JPG

Vijf minuten voor tijd kreeg Jeffrey Pols wederom de bal uit een voorzet van Bobby Schmidt en draaide zich knap vrij en verraste keeper Björn Bénard bij de eerste paal 2-1.

11e.JPG

Nog geen minuut later, was het al weer 3-1 door Wilco de Niet, na een schermutseling voor het doel van SV Charlois. Rust 3-1.

5e.JPG 7e.JPG

Begin tweede helft lobde dezelfde speler de bal net over. En net als verleden week nam DSVP wat gas terug. Wat nu wel leidde in een doelpunt in een doelpunt voor SV Charlois. De eerste waarschuwing kreeg DSVP door een schot van Jeffrey Pols op de paal. En nog geen twee minuten later zorgde deze met een hard schot voor de 3-2.

21e.JPG

14e.JPG 17e.JPG

Even dacht iedereen het zal toch niet gebeuren dat de gelijkmaker ook nog wordt gemaakt?
Maar nee gelukkig niet. Hoewel SV Charlois wel op zoek ging naar de gelijkmaker konden ze toch niet echt gevaarlijk meer worden. Wel kwam DSVP op 4-2.

24e.JPG 20e.JPG

Uit een schitterende dieptepass van Rowdi Nobbe was het Rick de Bruijn die, met een prachtige aanname en het uitspelen van de keeper, zijn tweede liet noteren.

23e.JPG

Wisselspeler Owen v.d. Harst was nog geen minuut in het veld of hij kwam vrij voor de keeper, helaas schoot hij naast. Toen was het weer de beurt aan Nick v.d. Eijk die ook zijn tweede uit een pass van Rick de Bruijn de 5-2 Maakte. Trainer Alex v.d. Harst liet de laatste tien minuten Matthijs Zwinkels zijn debuut maken.

26e.JPG 25e.JPG

DSVP had nog een paar uitvallen en als deze nauwkeuriger waren geweest was de uitslag nog groter uitgevallen. Maar niet getreurd DSVP speelde niet alleen een overtuigende wedstrijd maar had zijn revanche.
Eindstand 5-2.

DSVP gaat maar door met punten verzamelen en omdat koploper OLIVEO gelijkspeelde is DSVP hen nu op een punt genaderd. Het wordt dus ontzettend spannend (zie stand). Over drie weken op 4 maart, gaat de competitie weer verder dan speelt DSVP een uitwedstrijd tegen CVC Reeuwijk. Maar eerst speelt het op zaterdag 25 februari om 14.30 uur vriendschappelijk in en tegen Naaldwijk.