2626AB
DELFT
tel. 015-2613370

DSVP maakt het zich zelf moeilijk.
De eerste twintig minuten was DSVP heer en meester. Ze waren veel feller aan de wedstrijd begonnen en lieten SEP niet in hun spel komen

DSC07014.JPG

DSC07017.JPG IMG_2972.JPG

Dit resulteerde  in de achtste minuut al in de 0-1. Weer was het een combinatie tussen Nick en Rick. Nick v.d. Eijk zette de bal voor en nadat Rick de Bruijn de bal goed onder controle had schoof hij de bal tussen de benen van doelman Perry van Oeveren in het doel.

DSC07025.JPG DSC07026.JPG

DSC07027.JPG

Even later was het bijna 0-2 maar Nick v.d. Eijk kopte geheel vrijstaand de bal net over. Na twintig minuten konden we het eerste schot van SEP noteren maar deze ging ver naast. Daarna kreeg SEP meerdere kansen omdat DSVP even de teugels liet vieren.
Vlak voor de rust schoot Rick de Bruijn op het doel. Keeper Perry van Oeveren stompte de bal voor de voeten van Nick v.d. Eijk deze schrok zo van deze kans en schoot de bal over. Rust 0-1.

IMG_2983.JPG

De tweede helft begon DSVP met wat vaker slordig balverlies en SEP kwam meer in de wedstrijd. De gelijkmaker liet niet snel op zich wachten. Een schot op doel werd ternauwernood door keeper Bjȍrn Bénard uit de hoek getikt die kwam bij Jeroen Hoornweg terecht (op de achterlijn?) en de achterhoede leek niet attent op zijn voorzet, zodat Karim Ross de 1-1 kon maken. DSVP was even de kluts kwijt.

DSC07018.JPG IMG_2994.JPG

SEP voelde dat er toch nog iets te halen was.

IMG_2987.JPG

Na wat wisselingen door trainer Alex van der Harst, Tim de Bruijn voor Luuk Marskamp, Robin v.d. Burg (zijn debuut) voor Bryce v.d. Harst en Robin Wenteler voor Rick de Bruin was het DSVP dat scoorde.

IMG_2976.JPG IMG_2978.JPG

Uit een vrij trap van Rick de Bruijn, die de SEP keeper van Oeveren niet onder controle kreeg, was het Rowdi Nobbe die er als de kippen bij was en de 1-2 inschoot, wat tevens de laatste actie was van Rowdi, die gewisseld werd door Wilco de Niet.

IMG_2982.JPG

IMG_2996.JPG IMG_2998.JPG

Bijna was het 1-3 geweest maar invaller Robin Wenteler kopte uit een vrije trap net naast. Ook was het invaller Wilco de Niet die de bal net niet hard in de verre hoek inschoot zodat de SEP keeper nog net de bal corner kon tikken.
Na vier minuten blessure tijd floot scheidsrechter Johnny van Sloten , die een goede wedstrijd floot en de kaarten op zak hield af. DSVP was weer drie punten rijker. Dit resulteerde in de derde plaats, omdat concurrent LMO van mede koploper OLIVEO  verloor.

DSVP speelt zaterdag tegen CKC uit Rotterdam dat met 1-2 van medekoploper Zwarte Pijl verloor.

Verslag: Henk Brink
Foto's: Peter de Jong