Sportlaan 4
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

Het was een wedstrijd waarbij de harde wind een rol speelde. Beide ploegen hadden daar gedurende de hele wedstrijd last van. De eerste tien minuten moesten beide ploegen wennen aan de omstandigheden.

Na vier minuten kreeg DSVP een vrij trap op een doelpuntrijke plaats. Nick van der Eijk ontfermde zich over de bal en, doordat de balk werd geraakt door een speler van SEP, verdween de bal achter doelman Perry van Oeveren. 1-0.

pupil8.JPG

De volgende minuut was weer, Rick de Bruijn kreeg de bal uit de kluts bij de zestien meter en zijn schot ging in de verre hoek langs de keeper, 2-0.

pupil13.JPG

pupil9.JPG pupil10.JPG

pupil11.JPG pupil12.JPG

Wel kwamen SEP iets beter in hun spel, maar gevaar leverde dit niet op. Zo brak de rust aan.

pupil15.JPG

pupil14.JPG

Vijftien minuten na de rust stelde DSVP orde op zaken. Een goede combinatie tussen Eduard Jones en Nick van der Eijk resulteerde in een keihard schot dat Ed losliet op het doel, de keeper toucheerde de bal nog wel maar de bal bleek onhoudbaar, 3-0.

pupil16.JPG

SEP ging (met de wind in de rug) steeds meer de lange bal spelen maar het was steeds de verdediging van DSVP die de voorwaartsen van SEP geen ruimte gaven. Wel kwamen er twee corners tot stand maar ook die leverden geen gevaar op.
DSVP kreeg daartegen wel kansen maar de voorwaartsen vonden toch steeds weer een SEP verdediger die een volgende goal voorkwam. De enige kans van de wedstrijd van SEP was toen Didier van Geenen vrij voor het doel verscheen maar zijn schot ging naast.

pupil17.JPG pupil20.JPG

Het was in de 65e minuut dat Franco van Rheenen, na lang blessureleed, zijn rentree maakte in het 1e.

pupil21.JPG

Hij zorgde voor meer druk bij DSVP en dit resulteerde in de laatste minuten nog voor twee doelpunten van Nick van der Eijk en Wilco de Niet die in de laatste minuut de mistastende keeper te snel af was.

pupil22.JPG pupil23.JPG

Scheidsrechter Yusuf Durgunsu paste geen blessuretijd toe en floot na negentig minuten af. Einduitslag 5-0.

Door het gelijke spel van Zwarte Pijl en de winst van OLIVEO en DSVP kruipen de bovenste drie nog dichter naar elkaar toe. DSVP speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen CKC waartegen 2-2 in de thuiswedstrijd werd gespeeld.

Minutenspel:
5e   minuut: Niet verkocht
6e   minuut: Coby de Jong
53minuut: Niet verkocht
89e minuut: Piet Bok
90e minuut: John Brederode

Verslag: Henk Brink
Foto's: Lenie Kaptein