Prinsenlaan 991
3062CT
ROTTERDAM
tel. 010-4211444

DSVP heeft op een zeer slecht veld (de bal sprong alle kanten op) verdiend gewonnen van VVOR. Vanaf het begin was het DSVP dat richting keeper Danny Slegtenhorst voetbalde.

DSVP_dreigend_voor_het_VVOR_doel.JPG Keeper_pakt_het.JPG

IMG_4242.JPG IMG_4241.JPG

Deze moest een paar reddingen verrichten om de 0-1 te voorkomen. Zo schoot Nick van der Eijk, die vanaf links naar binnen trok, in de handen van de keeper en werd een slalom van Rowdi Nobbe net op tijd geblokt.

Rowdi_op_weg.JPG Rowdi_haalt_uit.JPG

Door de lange bal te hanteren probeerde VVOR hun voorwaartsen te bereiken maar de achterhoede van DSVP en met name Robin van der Burg stond zijn mannetje. Eenmaal kwam de bal ,doormiddel van het slechte veld, bij spits Naoufel Bouyakhrichan maar zijn lob belande in de handen van keeper Bjȍrn Bénard.

Matthijs_op_het_middenveld.JPG

Toch had DSVP het beste van het spel en ook het spel vaak verplaatste van de ene naar de andere vleugel. Na een half uur werd Cedric van der Meer onderuitgehaald. Iedereen dacht aan een vrije trap buiten de zestien, maar scheidsrechter Maarten Steef wees naar de stip.

GP1.JPG GP_2.JPG

GP_keeper.JPG

De altijd trefzekere Rick de Bruijn ontfermde zich over de bal. Helaas werd de strafschop gestopt door Slegtenhorst. Dus ging dit buitenkansje voor DSVP voorbij en brak de rust aan met een 0-0 stand.

Bauke_in_de_lucht.JPG Nick_dreigend.JPG

De tweede helft kregen beide ploegen wat kansjes maar echt gevaar leverde dat niet op. Halverwege de tweede helft kreeg de spits van VVOR tot twee keer toe de kans maar hij faalde net als in de eerste helft. De voorhoede van DSVP kreeg ook een paar kansen zo was het Rowdi Nobbe die iets te lang treuzelde en zijn schot geblokt zag.

Ed_winnend.JPG Ed_dankt_boven.JPG

Zo dacht iedereen dat de wedstrijd in 0-0 zou eindigen. Maar ze hadden buiten de waard gerekend en die waard was invaller Ed Jones die in de laatste minuut de bal van Rowdi Nobbe ontving en vanaf tien meter voor de goal keeper Slegtenhorst verschalkte. 0-1

Ed_de_winnar.JPG Ed_gefeliciteeerrd.JPG

Al met al kreeg DSVP toch nog loon naar werken. En was deze overwinning verdiend. Sommige mensen vergeleken dit met de overwinningen  van Feyenoord, dat ook in de laatste minuten van de wedstrijd weet te scoren