tel. 015-2613370

Opstelling DSVP
Tom, Edo, Stein, Bas, Sander, Emre, Rick (Robin W), Wilco (Sjoerd), Eduard (Amar)  Jordy (Thomas V.)
Afwezig: Rutger, Robert, Gerben, Joey Z, Joey v W, Thomas L., trainer Mike en leider Richard.

DSVP begon deze wedstrijd met een hoop afwezigen, maar trainer Maurice (Mike moest afrijden voor zijn motor rijbewijs examen) wist toch een team op het veld te zetten. DSVP begon in een 4-3-3 opstelling maar toen al snel bleek dat Vitesse met 2 spitsen speelde schoof Bas een linie door. Vanaf het begin was het DSVP dat de wedstrijd dicteerde met Bas als een ware dirigent op het middenveld

Bij balverlies liet het team zich terug zakken tot de middenlijn met voorin de twee gevaarlijke spitsen Edward en Wilco. Bij elk balverlies werd de tegenstander direct op eigen helft afgejaagd en werd snel de aanval gezocht. Vitesse had geen enkel verweer tegen ons spel en kon alleen op eigen helft de bal rond spelen. Bij een aanval van Vitesse in de 6de minuut was het onze terriër Emre die de bal veroverde en direct de bal op de razendsnelle Wilco speelde. Wilco passeerde zijn tegenstander en zag de vrij opkomende Edward voor het doel verschijnen die uit de voorzet de 0-1 in kon schieten.

In de 24ste minuut was het opnieuw raak. Uit prachtige aanval kwam de bal nu bij Edward die opkomende Wilco zag sprinten die zijn tegenstander en de keeper kansloos liet 0-2

Hierna kwamen er nog diverse kansen om de voorsprong uit te breiden, maar de keeper van Vitesse wist erger te voorkomen. Ruststand 0-2

De tweede helft was het eenrichtingsverkeer en kwamen er kansen voor Wilco, Jordy en Thomas, maar of de schoten gingen net naast of de keeper wist redding te brengen tot de 80ste minuut. Vitesse was helemaal leeg gespeeld en ondanks de vele wissels aan de kant van Vitesse kon het team geen partij meer geven. Met een doorjagende Rick en Amar wist de laatste man van Vitesse niet meer goed uit te verdedigen en de afvallende bal kwam voor de voeten van Bas. Zijn schot kwam tegen een verdediger waardoor de keeper kansloos was 0-3.

Het laatste doelpunt kwam op naam van Sjoerd. Uit een bal die hij zelf veroverde wist hij met een bekeken schot met links de verre hoek te vinden. 0-4.

Mannen dit was weer eens een teamprestatie. Geweldig,  iedereen deed wat hij moest doen en bleef in positie spelen; geen negatieve reacties op het veld;  opbouwde aanwijzingen; inzet en werken voor elkaar

Deze week zagen we goed inspelen van Tom op de achterhoede; prima passes op het middenveld en een hardwerkende aanval. Verdedigend stond het als een huis; zakte iedereen bij balverlies goed terug en aanvallend schoof alles weer een linie door.

Zaterdag komt DWO op bezoek. Altijd een lastige tegenstander, maar als jullie in eigen kunnen blijven geloven en weer zo’n teamprestatie neerzetten komt het goed.