0 - 2

DSVP 2

9'

27 augustus 2022 14:00

In de oefencampagne van DSVP 2 was het team uitgenodigd door de nieuwe vereniging van oud trainer Dennis v.d. Steen op het mooie sportpark in Maasdijk. Na de 0-3 overwinning bij SEP vorige week nu dus weer een kans om iets uit te proberen. De wedstrijd begon zonder een aantal oud eerste elftal spelers  en dat was voor trainer Mike een mooie gelegenheid om wat systeempjes uit te proberen en wat spelers op andere posities te zetten.

De eerste helft een sterk begin van DSVP dat in een 3-5-2 formatie begon. Na een minuut of 20 kwam DSVP op een verdiende 0-1 voorsprong, maar daarna raakte iedereen een beetje het spoor bijster. Posities werden niet meer gehouden en spelers waren echt vergeten waar zij moesten lopen. Zodra een bal werd gespeeld bleef iedereen weer staan om te kijken wat de ander deed. Maasdijk werd wel iets sterker maar tot kansen kwamen zij niet.

De 2e helft werd weer in een vertrouwde 4-3-3 formatie gespeeld en dat kwam het spel ten goede. Er was rust in het spel en er waren veel mooie loopacties. Spelers wisten beter de positie te behouden en uit een mooie aanval wist DSVP op een 0-2 voorsprong te komen. DSVP kreeg nog heel veel kansen om te scoren, maar door uitstekend keeperswerk van de keeper van Maasdijk wist hij de schade te bepreken tot slechts 2 doelpunten.

Maasdijk probeerde soms met een snelle counter nog voor de goal te komen, maar tot echt kansen kwamen zij niet.

Voor de trainers dus een goed leer moment en kijken of we met deze ervaring verder kunnen bouwen, want van dit team wordt dit seizoen wel iets verwacht. Als iedereen zich voor 100% inzet en zich aan de opdrachten gaat houden, moet er iets moois mogelijk zijn.