Mannen beker reserve poulefase Groep 1 05

PIJNACKER
tel. 015-3694518

Zaterdag 17 september
13.00 uur

BSC ‘68,  ook een jonge ploeg,  probeerde via combinatiespel de bal in het spel te houden maar dat liep in de 4e minuut al direct fout. Via een verkeerde pass kon Thomas de bal onderscheppen en scoorde hij de 1-0. De spelers van BSC ‘68 waren nog niet van de schrik bekomen van een snelle achterstand of de 2-0 lag al in het netje door Robin, die met een droge schuiver de keeper kansloos liet.

Hierna kwam BSC ‘68 iets beter in het spel maar leed wel erg veel balverlies. DSVP speelde rustig en beheerst en zodra het middenveld goed aangespeeld kon worden werd de diepte gezocht. BSC ‘68 had geen enkel antwoord meer op het spel en in de 26e minuut kreeg Joey een uitgelezen kans op de 3-0 maar helaas treuzelde hij iets te lang en kon de verdediging van BSC ‘68 de bal opruimen

Voor de rust werd het nog wel 3-0 door Bas, die door goed door te dekken de bal kon onderscheppen en opnieuw de keeper kansloos liet.

Na de rust een zelfde spelbeeld. BSC ‘68 probeerde wel te voetballen maar had geen antwoord op het spel van DSVP en dat resulteerde alweer in de 48e minuut voor de 4-0 door Robert die een fout in de verdediging van BSC ‘68 genadeloos afstrafte.

De trainer ging hierna door wisselen en dat had invloed op het spel van DSVP. Veel spelers liepen steeds meer uit positie en dwaalden over het veld. Het vanuit de opdracht spelen en rustig op te bouwen en geen wilde trappen naar voren, werd steeds lastiger. Het balletje kan altijd terug.

Sander was nog maar net in het veld en probeerde een corner van BSC ’68 weg te werken, maar helaas de verkeerde kant op en ging de bal snoeihard achter keeper Tom. Het spel van DSVP werd er niet beter op en spelers gingen steeds meer uit positie lopen en de lange bal kwam steeds weer voorbij. BSC ‘68 die toch dacht wat kansen te krijgen werd in 68e minuut keihard op de feiten gedrukt, als je gaat aanvallen moet je ook moet verdedigen. Robert maakte opnieuw gebruik van een slechte opbouw van BSC ‘68 en tekende de 5-1 aan.

Uit een aanval van BSC ‘68 wisten zij met een hard schot en gedragen door de wind nog de 5-2 aan te tekenen maar het laatste woord was aan DSVP. Uit een mooi opgezette aanval vanuit de verdediging wist Bas de naar links uitgeweken Robin te bereiken die met een prachtige voorzet Eduard wist te bereiken die met een snoeiharde kopbal de keeper opnieuw het nakijken gaf.

Heren een prachtige overwinning en met 2 overwinningen en 1 gelijkspel is de volgende ronde van de beker een feit.

Binnenkort de competitie en als jullie zo blijven spelen als de eerste helft, waarin iedereen vanuit zijn positie bleef spelen, gaan we nog mooie dingen zien van jullie zien.