Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 04

3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4754635

DSVP verzuimd in de tweede helft de trekker over te halen.
Deze wedstrijd verdiende tot de zeventigste minuut geen winnaar. In het eerste kwartier hadden beide ploegen elk een kans.

De eerste was voor DSVP. Een verre uittrap van Björn Bénard werd door verdediger Lars de Visser volkomen verkeerd ingeschat en kwam bij Joey Zonneveld die een voorzet gaf die ternauwernood door de verdediging van Victoria ’04 onschadelijk werd gemaakt. Aan de andere kant werd er door goed combinatie voetbal de verdediging van DSVP onder druk gezet maar op de zestien meter hield deze goed stand.
IMG_2489.JPG IMG_2490.JPG

Zo was Victoria ’04 optisch beter maar vocht DSVP voor elke bal. Zonder  verder echt uitgespeelde kansen brak de rust aan met 0-0.

IMG_2492.JPG

De tweede helft zag je hetzelfde beeld als in de eerste. Veel voetbal op het middenveld waarbij DSVP een paar keer bij het doel van Victoria ‘04 kwam. Het manco was als iemand in een schietpositie kwam werd de bal nog een keer aan een mede speler gegeven. Dit resulteerde in een opmerking bij het publiek “ Hé het is hier geen breiclubje hoor” Nadat DSVP halverwege de tweede helft wisselde, Franco van Rheenen kwam in de plaats van Joey Zonneveld, ging DSVP meer vooruit spelen.

IMG_2496.JPG IMG_2500.JPG

Dit resulteerde in een paar goede kansen maar ook keeper Jochem van der Hoff stond zijn mannetje. Telkens waren het Nick van der Eijk en Rick de Bruin die door hun snelheid uitbraken. Eenmaal werd de eerste vrijgespeeld maar door een uiterste inspanning van Robbin Winsveen met een correcte slijding een halt toegeroepen.
IMG_2508.JPG
Tot de laatste minuut toen  Remco Pruysers op rechts goed doorkwam en zijn voorzet ingekopt werd door Nick van der Eijk maar weer was het keeper van der Hoff die in de weg lag. Gelijk daarop floot scheidsrechter Nick Poelenjee voor het einde. 0-0

IMG_2511.JPG IMG_2512.JPG

Conclusie DSVP kan de toekomst met een gerust hart tegemoet gaan, met dit jonge nieuwe elftal. Daarom wordt trainer Alex van der Harst veel succes gewenst in de nieuwe competitie. Deze begint volgende week met een thuiswedstijd tegen vv. IJsselmonde.

Een van de toeschouwers was Dylan de Haan.
 De topscoorder van de laatste twee seizoenen. Hij kwam met de mededeling dat hij per direct gaat   stoppen bij DSVP. Omdat hij naar Tilburg is verhuisd, waar hij nu werkt, ziet hij het   niet meer zitten   om de druk van het heen en weer reizen aan te gaan. We wensen hem veel succes in zijn verder   sportieve leven (waarbij hij voorlopig een pas op de plaats maakt) en   hopen hem toch nog eens op   de Groene Wijdte te ontmoeten. Dylan het ga je goed!!

De legendarische wedstrijd tegen Quick Steps 7-1. Dylan maakt  een hattrick en staat er bij “het was   een makkie.”.

Verslag: Hebri
Foto's: Richard de Niet