Sportlaan 4
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

“We mogen weer!” Deze tekst zal, denk ik, meerdere keren in de verslagen voorkomen die vandaag gemaakt zijn. Het was weer even wennen voor zowel Schipluiden als DSVP, want de eerste helft was niet bijster interessant wat spanning en kansen betrof.

IMG_1581.JPG

De éérste helft was niet bijster interessant wat spanning en kansen betrof één schot op het doel van DSVP dat in de handen van keeper Tom Bėnard terecht kwam.
Daar stelde DSVP een vrije trap van Rutger Zeelenberg tegenover, die corner werd gekopt.
IMG_1611.JPG IMG_1599.JPG

IMG_1609.JPG

Rust

In de tweede helft gebeurde er meer. In de derde minuut ging een bekeken lobje van Luuk Marskamp net over. Maar twee minuten later lag de bal in het net achter de keeper van Schipluiden, Tom Boks. Via een paar leuke goocheltrucjes van Luuk Marskamp kwam de bal bij Rowdi Nobbe die de bal doorgaf naar de op rechts staande Remco Pruijsers en uit diens voorzet maakte Joey Zonneveld de 1-0.

IMG_1621.JPG

Nu moest Schipluiden wel komen, maar ze hanteerden alleen maar de lange bal die door de heerser in de achterhoede Matthijs van Horssen onschadelijk gemaakt werden. Eenmaal kwam Schipluiden goed door, uit een splijtende pass van Rik Schilperoort was het Martijn van Dorp die vrij voor het doel, over schoot.

IMG_1622.JPG IMG_1628.JPG

Nadat beide trainers een paar wissels hadden toegepast kreeg DSVP nog een paar goede kansen via Dylan de Haan, Rowdi Nobbe en Franco van Rheenen. Tien minuten voor tijd moest Schipluiden met zijn tienen verder. Scheidsrechter Post (die een goede wedstrijd floot) gaf invaller Rik van Oyen, na een harde overtreding op Rowdi Nobbe, “Rood!”

Toch kwam Schipluiden in de laatste minuten met een slot offensief maar keeper Tom Bėnard stond zijn mannetje. Na vijf minuten blessuretijd floot Post voor het einde en had DSVP de drie punten binnen en nestelt DSVP zich in de middenmoot.

IMG_1631.JPG IMG_1632.JPG

IMG_1624.JPG

Na afloop was er op weg naar de kleedkamers nog een opstootje waarbij scheidsrechter Post, Marnix Reisenweber van Schipluiden de rode kaart toonde.

IMG_1647.JPG

Volgende week speelt DSVP een uitwedstrijd tegen Duindorp dat met 4-1 van Monster verloor.
Het minutenspel is gewonnen door Bas vd Meide, het enige doelpunt werd gemaakt in de 52e minuut.

DSVP speelde in de volgende opstelling: Tom Bѐnard, Remco Pruijsers, Matthijs van Horssen, Rutger Zeelenberg, Rick Groen, Yassien Abdelaal (Bryce van der Harst), Joey Zonneveld (Bauke Beerda), Franco van Rheenen, Bas van der Meide, Luuk Marskamp (Dylan de Haan) en Rowdi Nobbe.

Verslag: HEBRI.
Foto's: Richard de Niet