Sportlaan 4
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

Vandaag werd maar weer eens pijnlijk duidelijk dat DSVP, door de goede resultaten in het eerste blok weliswaar, te hoog is ingedeeld. Ook in de wedstrijd van vandaag tegen Westlandia ging de Pijnackerse formatie roemloos ten onder. Na iets meer dan 60 minuten, de blessuretijd meegerekend, was het maar liefst 2-13. Helaas was hier voor iedereen die DSVP JO12 -1JM een warm hart toedraagt helemaal niets op af te dingen. Westlandia was heer en meester op het veld en de verdiende winnaar.

DSVP kwam nog aardig uit de startblokken en kreeg kansen door Kian en David. Laatstgenoemde raakte zelfs de paal nadat Liam hem vrij voor de keeper had gezet. Westlandia daarentegen maakte in korte tijd drie doelpunten en je zag dat dit team heel goed kon voetballen. Mooie een-tweetjes en goed steekpasses zorgde ervoor dat Saimen kansloos was. DSVP deed nog wel knap wat terug. Een bal van achteruit kwam bij Quendo terecht en zijn pass naar voren ging voorbij Liam en precies in de voeten van Kian die niet nadacht en direct schoot en zo de keeper verschalkte. Aanvallen van Westlandia in de laatste minuten van het eerste kwart werden mede door goed doorzetten van Elano niet echt gevaarlijk meer.

In het tweede blok speelde gelegenheidsspelers Ben en Duuk mee maar ook zij konden niet voorkomen dat Westlandia makkelijk kon combineren en keer op keer Saimen op de proef stelde. In een tijdsbestek van drie minuten lagen er alweer drie ballen in het doel van DSVP. Gelukkig kon DSVP nog een vuist maken en voorkomen dat er nog meer werd gescoord en kreeg zelf ook nog mogelijkheden door Joany en Quendo. De inzet van Joany werd gekeerd door de doelman en de inzet van Quendo was uit de tweede lijn maar van te ver waardoor de inzet kracht miste en makkelijk kon worden opgeraapt. Voor het rustsignaal scoorde Westlandia nog wel een keer en zo werd er gerust met een 1-7 tussenstand.

Het begin van de tweede helft was DSVP het even helemaal kwijt. Verschillende malen werd de direct tegenstander laten lopen en tegen een tegenstander van dit kaliber is dit funest. Er werd naar hartenlust gecombineerd en helaas voor DSVP ook gescoord. De voorsprong van de ploeg uit Naaldwijk werd uitgebouwd naar 1-10. DSVP kon nog twee keer gevaarlijk zijn maar zowel Joany als Kian kon niet tot scoren komen.

In het laatste kwart wilde DSVP zo leek het koste wat het kost toch nog een doelpunt maken. Die aanvalsdrang zorgde er wel voor dat er achterin gaten vielen en daar profiteerde Westlandia natuurlijk van. Nog twee keer werd er doel getroffen ne zo kwam de score op 1-12. Maar in de blessuretijd van de tweede helft viel dan toch nog het doelpunt voor DSVP. David zag Liam vrij staan en hij dribbelde met de bal naar de goal en schoot beheerst in de linker benedenhoek. 2-12. In de laatste aanval van Westlandia was het weer Liam die scoorde maar ditmaal dus in het eigen goal. Bij het wegwerken van een voorzet raakt hij de pal verkeerd en deze belandde pardoes achter keeper Saimen en zo eindigde de wedstrijd in 2-13.