Prins Bernhardlaan 242
2273BP
VOORBURG
tel. 070-3864302

Het tweede blok in de hoofdklasse is nog niet echt wat DSVP er van verwachtte want ook de vijfde wedstrijd werd, net als de voorgaande vier, niet winnend afgesloten. Door twee slechte kwarten kon de ploeg uit Voorburg dubbele cijfers op de borden schieten en de drie punten in Voorburg houden.

In alle vroegte werd er vandaag in kunstlicht (zo donker was het nog!) aangetreden tegen de JO12-1JM van Forum Sport. Dat iedereen vroeg op moest wat direct te zien aan het spel. Het oogde niet scherp en er werden in iedere linie fouten gemaakt. Saimen kon nog redding brengen op de eerste twee inzetten maar aan in de laatste 5 minuten van het eerste kwart werd er vier keer gescoord door de ploeg uit Voorburg. DSVP was voornamelijk bezig de fouten bij iemand anders te zoeken en dat kwam het spel dus niet ten goede. Gelukkig kon er in de korte rustpauze even gecoacht worden.

In het tweede kwartier van de wedstrijd waar alle neuzen gelukkig weer dezelfde kant op stonden, liet DSVP zien niet voor niets in de hoofdklasse te spelen want ze gingen moeiteloos mee in het verzorgde spel van de tegenstander. Ook de eerste kansen kwamen er maar mede doordat sommige aannames van de voorhoedespelers niet goed waren, kon er nog niet zuiver worden afgewerkt op doel. De eerst die dat wel kon was Kian. Met zijn snelheid liet hij de verdedigers kansloos en schoot beheerst binnen. In de overige minuten van de eerste helft werd er door beide partijen niet meer gescoord en zo werd er gerust met een 4-1 tussenstand.

Na de rust gingen beide teams op zoek naar een doelpunt en Forum slaagde daar als eerste in. DSVP antwoordde een drietal minuten later door Kian die zijn tweede van de ochtend maakte. Niet veel later was het toch weer Forum Sport dat met een mooie combinatie door de verdediging van DSVP heen kwam en de Pijnackerse doelman makkelijk kon passeren. Kian maakte er voor het einde van het derde kwart ook nog een zodat er 6-3 op de borden stond. DSVP had nog vijftien minuten om de score iets dragelijker te maken,

Helaas voor DSVP verviel het een beetje in het spel van de eerste periode maar in tegenstelling tot die periode kreeg DSVP nu wel kansen. Zowel Liam als Kian, die in het laatste kwart het aanvalsduo vormden, hadden de kans maar bij beiden stond het vizier niet scherp of werd de bal verkeerd geraakt. Helaas geen doelpunten voor DSVP...

Achterin was de communicatie niet goed meer en de pijp een beetje leeg. De resulteerde in nog vier tegengoals en een einduitslag van 10-3. Zo zorgen twee slechte kwarten dus voor een grote uitslag die helemaal niet nodig was geweest. Jammer, maar op de naar de volgende wedstrijd waar we al van weten uit een eerdere oefenpot dat het geen makkie ga worden.