Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

In Den Haag tegen SV DUNO begon zaterdag voor DSVP de competitie. Op sportpark Haagsche Dynamiek kwam de ploeg van trainer Dennis van den Steen op een 0-1 voorsprong door Dylan de Haan, op aangeven van Rowdi Nobbe.

De eerste helft was niet goed van de kant van DSVP, de druk van DUNO was groot en dan toch weer met de beste kansen voor DSVP.
Enigszins gelukkig kwam DSVP op voorsprong.

Spetterend wat het niveau allerminst, het DSVP publiek was de voorgaande weken verwend met mooie wedstrijden waarin goed, snel en werklustig voetbal werd gepresenteerd. Duno had zich hierop goed voorbereid, hoewel Duno kwalitatief niet veel beter spel op de mat legde.

Na rust kwam de ploeg uit Pijnacker beter voor de dag en hadden ze het ook af moeten maken. En als je je eigen kansen niet afmaakt, doen de tegenstanders het wel.

Het was wederom Dylan de Haan die de openingstreffer op zijn naam schreef.

Via een penalty wist de Haagse ploeg de 1-1 te maken.
Van den Steen na afloop: ”De eerste helft was slecht van onze kant, gelukkig kwamen we wel op voorsprong voor de rust. Vergeet je het na rust af te maken en krijg je vlak voor tijd een zure penalty tegen waardoor je gelijk speelt.Dat is jammer, maar onze goal had ook afgekeurd moeten worden.”

DSVP speelde met de volgende spelers: Tom, Remco, Matthijs, Edo, Rutger, Robert, Rick, Nick, Bryce, Rowdi, Franco, Hozan, Dylan, Luuk, Nando en Gerben.