2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

De klok was nog niet rond geweest of DWO opende en met name Chadion Melfor,
(wats in a name) die uiteindelijk vier doelpunten maakte, na 30 tellen de score. 0-1.

Binnen het  kwartier scoorde deze speler nog eens twee keer en stond het, na 15 minuten,  0-3.

DSVP kreeg voetballes.
Pas na zevenentwintig minuten liet DSVP zich ook positief een beetje gelden.
Een voorzet van Yassien Abdelaal werd door Luuk Marskamp overgeschoten. DWO schrok daar niet van en combineerde er lustig op los. Telkens konden ze de vrije man  vinden. Het enige wat DSVP daar tegenover kon stellen was het heen en weer tikken in de achterhoede. En werden de ballen dan naar voren gespeeld en kwamen ze niet aan of gingen ze uit.

Met andere woorden DSVP kon geen vuist maken. DWO geloofde het wel het laatste kwartier van de eerste helft. Zo brak de rust aan. 0-3.

Bij het begin van de tweede helft leek het erop of DSVP wat feller uit de rust was gekomen Maar dit duurde maar even. Wel waren er in de eerste tien minuten twee momenten.
Een doorkopbal van Matthijs van Horssen werd door Luuk Marskamp overgeschoten, maar Bauke Beerda scoorde wel. Een verdwaalde bal verscheen voor zijn voeten en zonder erbij na te denken schoot hij op het doel en passeerde zo doelman Johan de Ruiter. 1-3.

DWO stelde snel orde op zaken. Wederom was het Chadion Melfor die DWO en zijn vierde doelpunt maakte. 1-4. DSVP ging nog een paar keer wissen. “Good old” Robbie Meijer kwam in de ploeg en je kon zien dat hij qua handelingssnelheid nog steeds goed uit de voeten kan.
Maar ook met Rob veranderde niets aan het spelbeeld. Tom Bѐnard voorkwam nog een doelpunt door een schot van J.P. Pierre Nocento uit de hoek te ranselen, maar een paar minuten later bleef hij het antwoord schuldig aan een knal van diezelfde speler 1-5. Tevens, de eindstand.

A.s. zaterdag speelt DSVP tegen Loosduinen waar uit met 1-4 van werd gewonnen in een memorabele wedstrijd. Daarna heeft Loosduinen zich knap uit de onderste regionen gespeeld en heeft nog maar twee punten achterstand op DSVP. Dus de winnaar neemt afstand of schuift een plaats op. We zullen zien.

DSVP speelde in de volgende opstelling: Tom Bѐnard, Remco Pruijsers( Wilco de Niet), Edo van Rheenen, Matthijs van Horssen, (Rutger Zeelenberg), Rick Groen, Yassien Abdelaal (Robin Wenteler) Bauke Beerda , Franco van Rheenen, (Rob Meijer), Joey Zonneveld en Luuk Marskamp.

Het minutenspel is gewonnen door Peter de Jong door een doelpunt in de 53e minuut.

Verslag: Henk Brink
Foto's: John zeelenberg