Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 41

Omloopseweg 7 F
3161ER
RHOON
tel. 010-5018832

Afgelopen zaterdag heeft DSVP ook de derde wedstrijd voor de beker in en tegen vv. Rhoon gewonnen. Dit zag er de eerste helft niet naar uit. Rhoon was feller en had een betere tactiek dan DSVP in het eerste half uur.

Doch erg gevaarlijk werden ze niet en als ze een keer gevaarlijk werden dan stond de uitblinker doelman Dave Hes in de weg. Even zorgde een vrije trap van Rowdi Nobbe voor gevaar maar de kopbal van Nick Jense ging rakelings over.
Een afstandsschot van Rhoon aanvaller Vincent Kraan werd knap door Hes overgetikt. Net toen DSVP de zaken op orde leek te hebben werd de bal uit een corner van Rhoon van de doellijn gehaald door Rutger Zeelenberg. DSVP ging langzamerhand beter spelen en uit een combinatie werd een voorzet van Bas van der Meide net over gekopt door Dylan de Haan

IMG_0607.JPG

IMG_0595.JPG IMG_0605.JPG

Ook verscheen dezelfde speler, na een door gekopte bal van Franco van Rheenen, alléén voor keeper Joost van Wassenaar maar deze redde bekwaam. Vlak voor de rust werd het toch 1-0. Een pass van Bart Driesse kwam bij Vincent Kraan die Dave Hes het nakijken gaf. Kort daarop blies scheidsrechter Guus Heemskerk (wie kent hem niet) voor de rust.

IMG_0602.JPG

IMG_0600.JPG IMG_0601.JPG

Na de rust kwam DSVP met twee wissels Edo van Rheenen voor Matthijs van Horssen en Hozan Hussaini voor Franco van Rheenen. Dit gaf meer evenwicht op het middenveld en het duurde niet lang of DSVP maakte de gelijkmaker.
Via een splijtende pas van Remco Pruijsers kwam de bal bij Nick Jense en die stelde Dylan de Haan in staat om de 1-1 te scoren. Daarna kwam DSVP meer in controle over de wedstrijd, Rhoon kwam niet meer in het spel van de eerste helft.

IMG_0626.JPG

Toch duurde het nog tot de zeventigste minuut dat DSVP de leiding nam. Weer was het Dylan de Haan die nu een voorzet van de voor Luuk Marskamp ingevallen Joey Zonneveld inschoot. 1-2.

IMG_0623.JPG IMG_0624.JPG

IMG_0630.JPG

Bas van der Meide werd nog gewisseld voor Bryce van der Harst. Yasien Abdelaal mocht zijn debuut maken door de laatste 15 minuten in te vallen voor Rowdi.
Nog geen vijf minuten later lag de derde goal erin. Een corner van Nick Jense werd volledig door de ingevallen keeper Bas Oster gemist en viel voor de geheel vrijstaande Joey Zonneveld die simpelweg de 1-3 kon maken. De resterende minuten speelde DSVP simpelweg de wedstrijd uit en toen Heemskerk voor het einde blies was de derde overwinning in de beker voor DSVP een feit.

IMG_0636.JPG

Een zeer tevreden staf die genoten heeft van de bekercompetitie.

Volgende week start DSVP aan de competitie en speelt DSVP in Den Haag tegen DUNO. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

DSVP speelde in de volgende opstelling: Dave Hes, Remco Pruijsers, Matthijs van Horssen (Edo van Rheenen), Rutger Zeelenberg, Rick Groen, Nick Jense, Bas van der Meide (Bryce van der Harst), Rowdi Nobbe (Yasien Abdelaal), Franco van Rheenen (Hozan Hussaini), Dylan de Haan en Luuk Marskamp (Joey Zonneveld)