Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 41

Afgelopen zaterdag mochten de mannen van DSVP 1 afreizen naar Noordwijkerhout, de standplaats van VVSB.

Omdat er geen DSVP verslaggever aanwezig was, is er een beperkt verslag gemaakt.

VVSB speelt op een zeer mooi complex met uitstekende faciliteiten echter DSVP bleek op het voetbalveld niet onder de indruk.

De DSVP'ers hadden het energietankje aardig gevuld, het spatte er van af. De trainers hadden de beschikking over een aantal jonge overgekomen mannen gecombineerd met de ervaren spelers die gewend zijn om op dit niveau te voetballen. De energie op het veld was indrukwekkend, ze zaten er bovenop en bij balverlies werd er snel en hard gewerkt om de bal zo snel mogelijk weer in DSVP bezit te laten komen.
In de 1e helft kwam VVSB op een 1-0 voorsprong. DSVP ontving een penalty en deze werd succesvol benut door Dylan, 1-1.
10 minuten voor het einde van de 1e helft was het Joey Z. die de bal tegen de binnenkant van de linkerpaal schoot en zo in het net verdween.
1-2.
Rond de 70e minuut was het wederom Joey Z. die het pingelen van de keeper bestrafte met het afpakken van de bal en vervolgens van zo'n 20 meter al draaiend de bal, met z'n rechtervoet, liet verdwijnen in de rechterkruising. Een schitterend doelpunt, 1-3.

Hoewel VVSB goed voetbal liet zien, zij waren zeer balvaardig en combineerde er aardig op los maar rond de DSVP helft werd de bal telkens door DSVP veroverd. Een mooie overwinning waar zeer hard voor werd gewerkt.